DIN ÅTERFÖRSÄLJARE AV YRKES- OCH FRITIDSKLÄDER

MAKKE PANT

Makke är en funktionell och relativt tajt lättviktsbyxa för trekking och andra aktiviteter som kräver maximal rörlighet. En byxa för den aktiva användaren helt enkelt. En modern cut med lite smalare passform.

VI HJÄLPER DIG GÖRA DET BÄSTA VALET

WORK HARD PLAY HARD

VI REKOMMENDERAR

Houdini226004

HOUDINI POWER HOUDI

Houdinis klassiska Power Houdi i Polartec® Power Stretch® Pro är minimalistisk men har ändå allt du behöver. Många som använder den säger att den är beroendeframkallande. Det är en teknisk fleecejacka med ren design, full rörelsefrihet, bra fukttransport och som torkar snabbt. Den är multifunktionell och passar lika bra på berget som i stan.


Läs mer

Hestra31270

HESTRA FÄLT GUIDE GLOVE

Denna modell är döpt efter en av Sveriges främsta överlevnadsexperter, Lars Fält, som också varit med och utvecklat handsken. En slitstark handske helt i läder med löstagbart foder i ullfrotté/ullpile. Kan även kombineras med andra foder. Med rätt vård kan det bli en favorit i många år.


Läs mer

Snickers1100

SNICKERS ALLROUND WORK VINTERJACKA

Designad för att hålla dig varm och öka dina dagliga arbetsprestationer. Vadderad jacka som är slitstark, vattenavvisande och har fantastisk passform. Massvis av profileringsmöjligheter. 100% Power Polyamid 220 g/m² skalmaterial – slitstarkt, vattenavvisande och extremt tåligt.


Läs mer

HH77471

HELLY HANSEN ICU PANT CLASS1

Äntligen! Bekväma varselplagg. Det slitstarka materialet med fyrvägsstretch i kombination med Helly Hansens beprövade blandning av polyester och bomull ger varselplagg som är flexibla, snygga och skyddande. Modern passform, löstagbara verktygsfickor och Cordura-förstärkta knäfickor – allt i ett plagg! Oslagbar rörelsefrihet.


Läs mer

E-post: butik@arbete-aventyr.se
Telefon: 0911-150 70
Post- och besöksadress:
Hamnplan 9, 941 61 Piteå

Öppettider:
Måndag-Fredag: 07.00-17.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: Stängt

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du exklusiva erbjudanden och senaste informationen om våra produkter. Ta del av kunskap om produkter som bara en personal med flera års expertis besitter.

Vi gör utskick en gång i månaden.